Diensten

Vandyck Steve

Louis Paul Boonstraat 15

9520 Vlierzele

 

Bellen:       +32 477 63 20 40

Facebook: Omgevingswerken-Vandyck

Email:         dijckie@telenet.be

Zwemvijver Vandyck Steve Vlierzele

Wat doen we?


 

Bij de firma Vandyck streven we ernaar om volledig volgens de wensen van de klant en met het volledige respect voor de bestaande omgeving te komen tot een mooi en vernieuwd omgevingsconcept.

Na het ontwerpen van de plannen en natuurlijk de goedkeuring van de klant werken we volgens een strakke planning binnen de vooropgestelde termijnen aan het project. Eventuele opvolgings- en onderhoudswerken in de volgende jaren behoort ook tot ons takenpakket.

Graag geven we onze kennis en ervaring door aan de klant om van elk project dat uitgevoerd wordt een succesverhaal te maken.

Onze focus ligt vooral op duurzaamheid en betrouwbaarheid en dit alles binnen een modern kader waarbij de creatie van het vakantiegevoel centraal staat;

:

Aanleg zwemvijver


Een zwemvijver is zoals het woord zegt een vijver waarin kan gezwommen worden. De zuivering van het water gebeurt volledig biologisch met een filterend gedeelte. Er worden dus geen chloorderivaten toegevoegd wat zorgt voor aangenaam en er relaxerend zwemmen.

Er zijn natuurlijk verschillende andere redenen waarom te kiezen voor een zwemvijver. Zo is een van de meeste argumenten het dubbele nut van de zwemvijver namelijk een vijver en een zwembad.

Makkelijke integratie in het tuinontwerp, po√ętische en waardevolle toets aan de tuin alsook oneindig veel modellen van strak tot fantasierijk.

 

Werking

 

 

Oprit en terras


De keuze van materialen is bijna oneindig voor het aanleggen van een oprit of een terras. Maar toch is iedere oprit of terras uniek.

Meestal wordt er gekozen voor natuursteen, klinkers, keramische betontegels.

 

Natuursteen

 

Klinkers

 

Keramische betontegels

 

 

Afsluiting


Voor de afsluiting is de meest gekende betonplaten met draad. Maar toch is er zoveel meer keuze zodat de afsluiting opgaat in het ontwerp.

Momenteel zijn de schanskorven heel populier in combinatie met hout.

 

Kunstgrasveld


Eenmaal de keuze gemaakt te hebben om uw grasveld te vervangen door kunstgras ontdekt u alleen maar de voordelen van het kunstgras.

Zo heeft u het hele jaar door een mooi groen grasveld. Geen werk meer om het onkruid tussen het gras te wieden. Alsook het grasveld maaien is dan voltooid verleden tijd.

Het is enorm aangenaam lopen, relaxen op het kunstgras.

 

Vandyck Steve

Louis Paul Boonstraat 15

9520 Vlierzele

 

Bellen:       +32 477 63 20 40

Facebook: Omgevingswerken-Vandyck

Email:         dijckie@telenet.be

Copyright @ All Rights Reserved